Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Új mentőmotoros film készült

Mozgalmas heteken vagyunk túl: eladtuk az egyik Pant, lezajlott a szakmai továbbképzésünk, ahogy a vezetéstechnikai vizsgák is. És az adó 1%-os kampány hajrájában elkészült az új, 2023-as mentőmotoros adó1%-os kampányfilmünk.

Büszkén meg is mutatjuk nektek – javasolt a legjobb felbontásban nézni!

Szereplők

Az egyik mentőmotorosunk Csehi Sanyi, BLS motorunkat pedig Paróczi Ádám terelgette a forgatás két teljes napja alatt.

Az imitátoraink a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Többcélú Szakképző Intézményéből érkeztek (az iskolának ezúton is köszönjük, hogy elengedte őket, és azt is, hogy ennyire könnyű volt velük dolgozni – fantasztikusan profik voltak a lányok). Szimonetta az egész napos motorháztetőn és porban fekvés mellett a teljes sminket és az alapanyagokat magukat is elkészítette.

Kirepült sérült: Kovács Szimonetta
Beszorult sérült: Vincze Vivien
Pánikoló sérült: Verschnitzer Kinga

A rollátorral érkező mosolygós idős hölgy Lantos Istvánné, nekünk Erzsi néni, balatonvilágosi lakos – 88 évesen is frissen és fitten jelentkezett a szerepre. Nagyon sokáig kerestünk valakit erre a jelenetre, nekünk ő mentette meg a napot.

Közreműködők

A film végének forgatási helyszínét és az egyébként minden gyötrelem után járóképesen távozó Fordot az AlkatrészVadász Őrbottyán adta nekünk. Sőt, a járművet is ők „készítették elő” a forgatásnak megfelelő állapotra.

A sérültek kimentésében pedig ahogy gyakorta az életben is, a filmen is a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai segédkeztek – nekik külön respect a teljes menetfelszerelésben végigforgatott napért, a plusz rádiókért, és azért, hogy első szóra vállalták a szerepet.

Az üres dobozokat ugyanaz a Teletál adta, amelyik egész szezonban adja a tele dobozokat.

A stáb

A film elkészítésére a kéklámpás világban igencsak jártas Szécsényi Andrist (ismertebb nevén: Szecsót) kértük fel, aki pedig Fekete Zsomborral és Sánta Mátéval karöltve terelgetett minket végig az összes jeleneten, mérhetetlen maximalizmussal és tökéletes csapatmunkával.

Meggyőztünk? Támogass minket!

Ha akár a filmmel, akár a korábbi munkánk során bármivel sikerült elnyernünk a bizalmadat, kérjük, támogass minket személyi jövedelemadód 1%-ával idén is!

Itt leírtuk, hogyan tudod ezt megtenni.

Köszönjük – és a videó megosztásait is köszönjük mindenkinek!