Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

10. Mentőmotoros Nap regisztráció és tudnivalók

Augusztus 12-én ismét Mentőmotoros Nap, de mivel jubileumi, és 10., ezúttal kétnapos-ottalvós bulit szervezünk Nektek.
Ebben a cikkben leírjuk, hogyan tudtok regisztrálni, de a napi információáradat helyszíne továbbra is az esemény Facebook oldala.

A 10.

A Mentőmotoros Nap alapötlete az volt, hogy szervezzünk egy túrát, ahol a civil motorosok jobban megismerkedhetnek a mentőmotorokkal és a mentőmotoros közösséggel. 20 főre számítottunk – elsőre is többen voltak. Tavaly és előtte már 200 motor fölé kúszott a létszám, idén pedig a regisztráció első napján jelentkeztek harmincan.

A regisztráció kritériumai

Idén is meghúzzuk a határt 200 civil motornál, hiszen a túra útvonala alatt nagyjából ekkora „motorsort” tudunk biztonságosan körülzárni – illetve ezt a feladatot a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan reményeink szerint motoros rendőrök és polgárőrök végzik majd.

Akkor tudsz velünk jönni, ha a motorod legalább 125 köbcentis, és alkalmas arra, hogy tartósan 80 km/h sebességgel motorozz vele. Ha egy-egy nagyobb emelkedő megakasztja, az nem baj, azonban kérjük, hogy teletankolt és megfelelő műszaki állapotban lévő, rendszámos motorokkal érkezzetek!

Ha a motorod kisebb, de a környéken laksz, vagy egyéb okból nem tudsz az úton velünk jönni, természetesen a végcélban is csatlakozhatsz az ottani programokhoz.

Frissítés: a regisztráció lezárult.

Az útvonalról

A végcél idén Tiszakécske, ahol az egész város nagyon kedvesen fogad minket, és egy hatalmas füves placcal, zuhanyzókkal, színpaddal, számunkra kinyitott WC-vel állnak rendelkezésünkre.

Útközben megállunk egy pihenőre a tápiószelei Népkertben, ebédelni pedig nemsokkal a végcél előtt, a Tős Vendéglőben fogunk a csodálatos lakitelki Tőserdőben. A végcél közelsége miatt közvetlenül ebéd előtt nem, de a pihenőponton Tápiószelén van lehetőség csatlakozni a túrához.

A teljes útvonal egyébként tervezetten 159 km.

Kedvcsináló – korábbi évek

A korábbi évek Mentőmotoros Napjairól a Galériában találhattok képeket. De idén még jobb lesz, hiszen ott is alszunk!

Program és regisztráció

A program folyamatosan frissül az esemény Facebook oldalán, ezért ezt ott a legcélszerűbb nyomon követni – 10. Mentőmotoros Nap néven könnyedén rátaláltok.

Regisztrálni idén is kizárólag a regisztrációs űrlap kitöltésével tudtok, melyet legkésőbb indulás előtt egy héttel, de legkorábban a 200. regisztráció beérkezése után lezárunk.

Frissítés: a regisztráció lezárult.

10. jubileumi rendezvényünk megvalósulását a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja. Köszönjük ezúton is!