Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Bankkártyás adományozás

2024-re egyre több helyről jelent meg az igény egy egyszerűsített, bankkártyás adományozási formára. Bízunk benne, hogy ennek bevezetésével minden jószándékú segítőnk számára megkönnyítjük munkánk támogatásának lehetőségét. Akár egyszeri, akár rendszeres támogatás is felajánlható Önkéntes Mentőmotorosainknak a NIOK közvetítésével. Mivel ez a projekt 2024-ben indul, az így kapott támogatások elszámolását egyelőre még nem tudjuk bemutatni, de a későbbiekben naprakészen közzétesszük őket ezen a felületen. Minden támogatást ezúton is köszönünk!

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!
Köszönjük mindenkinek, aki Adhat vonalunk működésének 7 éve alatt ilyen formában segítette munkánkat!

Adhat Vonalunkat 2023. december 1-jével megszüntettük, ezért ebben a formában már nem tudsz támogatni minket! Hamarosan érkezik bankkártyás adományozási lehetőségünk.

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

Adó 1%

Alapítványunk legnagyobb bevételét a magánszemélyek által felajánlott adó 1%-ok jelentik, ezáltal biztosított a motoros mentés fejlesztése, a mentőmotorjainkon szolgálatot teljesítő szakápolók, orvosok, mentőtisztek kimagasló szakképzése, a speciális mentéstechnikai eszközök megléte például egy égési sérülés, végtagrögzítés, egy életveszélyt okozó, nagyfokú vérzés, vagy légútbiztosítás esetén. 

Ez teszi lehetővé, hogy mentőmotorosaink minél nagyobb biztonságban érhessenek a rosszullétek, balesetek helyszínére, hiszen Nektek köszönhető a mentőmotorok megfelelő fény- és hangjelzéssel történő felszerelése, fényvisszaverő matricázása, a bukósisakok, motoros védőruházat megvásárlása, a vezetéstechnikai képzéseken történő részvétel új motorosaink számára. Köszönjük a bizalmat minden Támogatónknak!

Kérjük, hogy 2024-ben is gondoljatok a Magyar Mentőmotor Alapítványra a személyi jövedelemadótok 1%-ának felajánlásakor, és segítsétek a sikeres mentésetek! Mentsünk együtt életet!

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

NÉV

Magyar Mentőmotor Alapítvány

ADÓSZÁM

18019807-1-13

Hogyan tudod felajánlani adód 1%-át?

Adományozási lehetőségek

Pénzadományok

Amennyiben pénzadománnyal szeretnéd támogatni Alapítványunk tevékenységét, az alábbi számlaszámra utalhatod át banki átutalássál a kívánt összeget:

CIB Bank: 10700392-49679304-51100005

Van lehetőséged bankkártyával, vagy PayPal fiókkal is támogatni bennünket. Támogass a PayPal több mint 100 országban biztonságosan működő fizetési hálózatán keresztül minket: 

Természetbeni adományok

Lehetőség van arra is, hogy természetbeni adományokkal segítsd munkánkat. Kérjük, ebben az esetben vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Segítséged ezúton is köszönjük!

A felajánlott pénzösszegről az adomány beérkezését követően vállalkozások, szervezetek részére adóigazolást állítunk ki, melyet postán elküldünk. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel címedet és adószámodat, vagy az info@mentomotor.hu e-mail címen jelezd felénk pontos adataitokat! Köszönjük!

Mire költjük a beérkező adományokat?
Beszámolóinkat bármikor megtekintheted! 

Kérünk, hogy segíts abban, hogy minél több embert menthessünk meg. Oszd meg ezt az oldalt az alábbi gombok segítségével.