Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Adhat vonal - Módosítás alatt!

2017-ben új kezdeményezést indítottunk útjára, amelynek célja a magyarországi mentőmotorok működési feltételeinek biztosítása. Ez a telefonos adományozási lehetőséget biztosító Adhat Vonal – később Adjukössze vonal – volt.

A kezdeti sikerek után ez az adományozási forma fokozatosan veszteségessé vált, ezért 2023-ban az őszi kuratóriumi ülésen döntés született a megszüntetéséről. Búcsúzóul még egy utolsó kampányt indítottunk a felületen 2023. november 30-án.

Az Adhat Vonal helyét az adományozói igényeket jobban kielégítő bankkártyás adományozási lehetőség fogja átvenni a 2024-es év folyamán, ennek kiépítése jelenleg folyamatban van.

A bankkártyás támogatási lehetőséget szintén ezen a felületen találhatjátok majd a közeljövőben.

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!
Köszönjük mindenkinek, aki Adhat vonalunk működésének 7 éve alatt ilyen formában segítette munkánkat!

Adhat Vonalunkat 2023. december 1-jével megszüntettük, ezért ebben a formában már nem tudsz támogatni minket! Hamarosan érkezik bankkártyás adományozási lehetőségünk.

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

Adó 1%

Alapítványunk legnagyobb bevételét a magánszemélyek által felajánlott adó 1%-ok jelentik, ezáltal biztosított a motoros mentés fejlesztése, a mentőmotorjainkon szolgálatot teljesítő szakápolók, orvosok, mentőtisztek kimagasló szakképzése, a speciális mentéstechnikai eszközök megléte például egy égési sérülés, végtagrögzítés, egy életveszélyt okozó, nagyfokú vérzés, vagy légútbiztosítás esetén. 

Ez teszi lehetővé, hogy mentőmotorosaink minél nagyobb biztonságban érhessenek a rosszullétek, balesetek helyszínére, hiszen Nektek köszönhető a mentőmotorok megfelelő fény- és hangjelzéssel történő felszerelése, fényvisszaverő matricázása, a bukósisakok, motoros védőruházat megvásárlása, a vezetéstechnikai képzéseken történő részvétel új motorosaink számára. Köszönjük a bizalmat minden Támogatónknak!

Kérjük, hogy 2024-ben is gondoljatok a Magyar Mentőmotor Alapítványra a személyi jövedelemadótok 1%-ának felajánlásakor, és segítsétek a sikeres mentésetek! Mentsünk együtt életet!

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

NÉV

Magyar Mentőmotor Alapítvány

ADÓSZÁM

18019807-1-13

Hogyan tudod felajánlani adód 1%-át?

Adományozási lehetőségek

Pénzadományok

Amennyiben pénzadománnyal szeretnéd támogatni Alapítványunk tevékenységét, az alábbi számlaszámra utalhatod át banki átutalássál a kívánt összeget:

CIB Bank: 10700392-49679304-51100005

Van lehetőséged bankkártyával, vagy PayPal fiókkal is támogatni bennünket. Támogass a PayPal több mint 100 országban biztonságosan működő fizetési hálózatán keresztül minket: 

Természetbeni adományok

Lehetőség van arra is, hogy természetbeni adományokkal segítsd munkánkat. Kérjük, ebben az esetben vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Segítséged ezúton is köszönjük!

A felajánlott pénzösszegről az adomány beérkezését követően vállalkozások, szervezetek részére adóigazolást állítunk ki, melyet postán elküldünk. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel címedet és adószámodat, vagy az info@mentomotor.hu e-mail címen jelezd felénk pontos adataitokat! Köszönjük!

Mire költjük a beérkező adományokat?
Beszámolóinkat bármikor megtekintheted! 

Kérünk, hogy segíts abban, hogy minél több embert menthessünk meg. Oszd meg ezt az oldalt az alábbi gombok segítségével.