Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Adhat vonal

2017-ben új kezdeményezést indítottunk útjára, amelynek célja a magyarországi mentőmotorok működési feltételeinek biztosítása. Ennél pontosabban: egy új defibrillátor/monitor/pacemaker egység vásárlását tűztük ki célul, amely felszerelésünk legdrágább része.

Ehhez kértük a segítségeteket, hiszen nélkületek ez nem lenne lehetséges! Ennek a szó szoros értelmében életmentő eszköznek a beszerzési ára újonnan közel 6 millió forint.

A 2018. novemberében indított adjukössze kampány során olyan mennyiségű pénzösszeg gyűlt össze a segítségetekkel, melyet kiegészítve sikerült megvásárolnia alapítványunknak egy használt defibrillátor készüléket.

Az eszközt a 2019. év márciusában újonnan szolgálatba álló motoros mentőtiszti kocsinkon helyeztük el, amely már számtalan esetben bevetésre is került. Mivel a kitűzött célunkat a kampány segítségével elértük, az adományokkal a mentőmotorjaink mindennapi működését, mentésben való részvételét támogathatjátok.

A programunkról részletesen az adjukossze.hu oldalon tájékozódhatsz. 

A programot a NIOK Alapítvány koordinálja, működtetését három nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé.

Egy HÍVÁS = sok ÉLET!
Telefonálj vagy küldj SMS-t, ilyen egyszerűen menthetsz Életet!

Hívd a 13600 Adhat Vonalat és tárcsázd a 25-ös kódot!

Ugyanilyen módon SMS-t is küldhetsz. A 13600 Adhat Vonalra küldd el alapítványunk kódját: 25 (Fontos! Más karakter ne szerepeljen az üzenetben!)

Az adományvonal hívásával 2018 januárjától bruttó 500 Ft-tal támogathatod a mentőmotorosok életmentő munkáját.

Kérünk, hogy segíts abban, hogy kampányunk minél több emberhez eljusson.

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

Adó 1%

Alapítványunk legnagyobb bevételét a magánszemélyek által felajánlott adó 1%-ok jelentik, ezáltal biztosított a motoros mentés fejlesztése, a mentőmotorjainkon szolgálatot teljesítő szakápolók, orvosok, mentőtisztek kimagasló szakképzése, a speciális mentéstechnikai eszközök megléte például egy égési sérülés, végtagrögzítés, egy életveszélyt okozó, nagyfokú vérzés, vagy légútbiztosítás esetén. 

Ez teszi lehetővé, hogy mentőmotorosaink minél nagyobb biztonságban érhessenek a rosszullétek, balesetek helyszínére, hiszen Nektek köszönhető a mentőmotorok megfelelő fény- és hangjelzéssel történő felszerelése, fényvisszaverő matricázása, a bukósisakok, motoros védőruházat megvásárlása, a vezetéstechnikai képzéseken történő részvétel új motorosaink számára. Köszönjük a bizalmat minden Támogatónknak!

Kérjük, hogy 2021-ben is gondoljatok a Magyar Mentőmotor Alapítványra a személyi jövedelemadótok 1%-ának felajánlásakor, és segítsétek a sikeres mentésetek! Mentsünk együtt életet!

Beszámolók az így beérkezett támogatás felhasználásáról:

NÉV

Magyar Mentőmotor Alapítvány

ADÓSZÁM

18019807-1-13

Hogyan tudod felajánlani adód 1%-át?

Adományozási lehetőségek

Pénzadományok

Amennyiben pénzadománnyal szeretnéd támogatni Alapítványunk tevékenységét, az alábbi számlaszámra utalhatod át banki átutalássál a kívánt összeget:

CIB Bank: 10700392-49679304-51100005

Van lehetőséged bankkártyával, vagy PayPal fiókkal is támogatni bennünket. Támogass a PayPal több mint 100 országban biztonságosan működő fizetési hálózatán keresztül minket: 

Természetbeni adományok

Lehetőség van arra is, hogy természetbeni adományokkal segítsd munkánkat. Kérjük, ebben az esetben vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Segítséged ezúton is köszönjük!

A felajánlott pénzösszegről az adomány beérkezését követően vállalkozások, szervezetek részére adóigazolást állítunk ki, melyet postán elküldünk. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel címedet és adószámodat, vagy az info@mentomotor.hu e-mail címen jelezd felénk pontos adataitokat! Köszönjük!

Mire költjük a beérkező adományokat?
Beszámolóinkat bármikor megtekintheted! 

Kérünk, hogy segíts abban, hogy minél több embert menthessünk meg. Oszd meg ezt az oldalt az alábbi gombok segítségével.