Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Gyakorolj velünk az Újraélesztés Világnapján!

Október 16. az Újraélesztés Világnapja nemzetközi szinten. Idén ennek alkalmából egy közvetlen hangulatú közös gyakorlásra és tanulásra hívunk Titeket Gödre a Civil Tanyára!

Frissítés:

A rendezvény lezárult, köszönjük mindenkinek, aki eljött. Képeket a Galériában találhattok róla!

Helyszín és időpont

2021. október 16-án szombaton 10:00 és 16:00 között várunk mindenkit szeretettel a gödi Civil Tanyán, a kiserdő mellett. A pontos cím: 2131 Göd, Erdész utca 1. Megközelítés az erdő felől, parkolni is ott tud, aki autóval érkezik.

Ki lesz ott?

Természetesen lesznek ott mentőmotorok és mentőmotorosok is, de csatlakoznak hozzánk a Dunakeszi és Váci mentőállomás bajtársai és a Gödi Önkéntes Tűzoltók is. Ha vonzanak a kéklámpások, mindenképp érdemes ellátogatnod hozzánk!

Mi a program?

Egész nap igazodunk az éppen ott lévők igényeihez, tudásszintjéhez és kérdéseihez, hiszen úgy szeretnénk ünnepelni az Újraélesztés Világnapját, hogy onnan hazatérve mindenki magabiztos tudással tekintsen a kérdésre – és szükség esetén merjen cselekedni.

Viszünk speciális (felnőtt és gyermek) oktatóbabákat, a hozzájuk csatolt szoftveren mérhető a mellkasi nyomások hatékonysága és ideális frekvenciája. Előadások során elmondjuk a legújabb újraélesztési ajánlásokat laikusoknak és igény esetén szakmabelieknek is, beszélgetünk a COVID miatti különleges óvintézkedésekről, és aki szeretne, mentőmotoros ajándékokért még versenyezhet is.

A fiatalabbakkal átbeszéljük, milyen esetekben és hogyan kell mentőt hívni.

Megmutatjuk részletesen a mentőmotorok és mentőgépkocsik felszerelését, de fel lehet mászni a tűzoltóautóra is.

Mesélünk az Alapítványról és az önkéntes motorozásról – sőt, arról is, hogyan lehet most csatlakozni a friss mentőmotoros toborzó kampányhoz.

Ki jöhet?

A rendezvény ingyenes, és gyakorlatilag óvodás kortól 99 éves korig szabadon látogatható. Jó idő esetén a programok nagy része szabadtéri.

Mi lesz, ha esik az eső?

Akkor az amúgy is kötetlen és családias hangulatúra tervezett rendezvény még családiasabb hangulatú lesz, mert ebben az esetben a Civil Tanya kicsi, fedett terasza alatt fogunk összegyűlni, és egy forró tea mellett beszélgetni az újraélesztésről. De akkor is megtartjuk!