Köszönjük 2021-es adó1% felajánlásaitokat!
Mentsünk együtt életet jövőre is! Adószámunk: 18019807-1-13

Gyakorolj velünk az Újraélesztés Világnapján!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Október 16. az Újraélesztés Világnapja nemzetközi szinten. Idén ennek alkalmából egy közvetlen hangulatú közös gyakorlásra és tanulásra hívunk Titeket Gödre a Civil Tanyára!

Frissítés:

A rendezvény lezárult, köszönjük mindenkinek, aki eljött. Képeket a Galériában találhattok róla!

Helyszín és időpont

2021. október 16-án szombaton 10:00 és 16:00 között várunk mindenkit szeretettel a gödi Civil Tanyán, a kiserdő mellett. A pontos cím: 2131 Göd, Erdész utca 1. Megközelítés az erdő felől, parkolni is ott tud, aki autóval érkezik.

Ki lesz ott?

Természetesen lesznek ott mentőmotorok és mentőmotorosok is, de csatlakoznak hozzánk a Dunakeszi és Váci mentőállomás bajtársai és a Gödi Önkéntes Tűzoltók is. Ha vonzanak a kéklámpások, mindenképp érdemes ellátogatnod hozzánk!

Mi a program?

Egész nap igazodunk az éppen ott lévők igényeihez, tudásszintjéhez és kérdéseihez, hiszen úgy szeretnénk ünnepelni az Újraélesztés Világnapját, hogy onnan hazatérve mindenki magabiztos tudással tekintsen a kérdésre – és szükség esetén merjen cselekedni.

Viszünk speciális (felnőtt és gyermek) oktatóbabákat, a hozzájuk csatolt szoftveren mérhető a mellkasi nyomások hatékonysága és ideális frekvenciája. Előadások során elmondjuk a legújabb újraélesztési ajánlásokat laikusoknak és igény esetén szakmabelieknek is, beszélgetünk a COVID miatti különleges óvintézkedésekről, és aki szeretne, mentőmotoros ajándékokért még versenyezhet is.

A fiatalabbakkal átbeszéljük, milyen esetekben és hogyan kell mentőt hívni.

Megmutatjuk részletesen a mentőmotorok és mentőgépkocsik felszerelését, de fel lehet mászni a tűzoltóautóra is.

Mesélünk az Alapítványról és az önkéntes motorozásról – sőt, arról is, hogyan lehet most csatlakozni a friss mentőmotoros toborzó kampányhoz.

Ki jöhet?

A rendezvény ingyenes, és gyakorlatilag óvodás kortól 99 éves korig szabadon látogatható. Jó idő esetén a programok nagy része szabadtéri.

Mi lesz, ha esik az eső?

Akkor az amúgy is kötetlen és családias hangulatúra tervezett rendezvény még családiasabb hangulatú lesz, mert ebben az esetben a Civil Tanya kicsi, fedett terasza alatt fogunk összegyűlni, és egy forró tea mellett beszélgetni az újraélesztésről. De akkor is megtartjuk!

Maradj még egy percre, ha teheted!

Adjukössze kampányunkban betegőrző monitorra gyűjtünk. Segítesz?

Köszönjük!