Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Jelentkezzetek a 9. Mentőmotoros Napra!

Augusztus 13-án 8:00 órától idén is várunk minden motorost a Hősök terén – és most már regisztrálni is tudtok.

Sorban a kilencedik

A Mentőmotoros Nap már hagyománynak számít: minden évben augusztus második szombatján gyűlnek össze mentőmotorosaink és támogatóink egy közös gurulásra. A kiindulási helyszín minden évben a Hősök tere, terveink szerint ez idén sem lesz másként. A végcél pedig minden évben más…

Pár szóban az útitervről

A Hősök teréről idén a közös gurulás Zsámbék felé indul, elmegyünk az egyébként általában csak bejelentkezés és egyeztetés után látogatható, de aznap pont nyitva tartó Zsámbéki Rakétabázisra. Ez lesz az első pihenőnk, regisztrációra és a túrához csatlakozásra azonban itt nincs lehetőség.

A rakétabázison aznap nyílt napot tartanak, minket egy elkülönített parkolóval várnak, és a kiállításokat is megnézhetjük szinte kivétel nélkül díjmentesen.

Az egy kivételt pedig a repülésrégészeti kiállítás képezi: itt többek között megtekinthettek egy eredeti, helyreállított Focke-Wulf 190 vadászrepülőt: a típusból Európában összesen is csak négy darab van, de a többi múzeumban őrzik. Ha ide vásároltok külön jegyet, tárlatvezetést is kaptok, és a helyi hagyományőrző csapat munkáját is támogatjátok ezzel. Ezért mi mindenkit biztatunk, hogy ne hagyja ki az élményt!

Némi pihenés és felfrissülés után pedig a velencei Drótszamár Kemping felé vesszük az irányt, ahol a mentőmotoros napok „szokásos” programjaira is sor kerül: lesz bemutató és persze a tombolasorsolás sem marad el. Sőt, idén nem is leszünk egyedül…

Az ebéd idén is becsületkasszás

A megszokott módon a regisztrációnál tudjátok jelezni, hogy kértek-e ebédet. Ez alapján idén is kaptok ebédjegyet a regisztráció során, a kempingben pedig az ebédjegyekért ebédet. A Mentőmotoros Nap részvételi díja idén fejenként 2000 Ft/fő, ebből a szervezés költségeit fedezzük. Alapítványunkat támogatni a perselybe helyezett adományokkal és a tombolavásárlással tudjátok.

Az ebéd önköltségi ára idén számunkra 1800 Ft/adag, de ezt előre kifizetjük az ebédrendelések alapján. Idén bácskai rizses hús lesz a menü, savanyúsággal. Amennyit erre szántok, hagyjátok ebéd előtt a becsületkassza perselyében!

A tombola áráról és a köszönőajándékokról később, a regisztráció után küldünk majd tájékoztatást.

Korlátozott számban lehet „ottalvós” a buli

A 10. Mentőmotoros Nap szinte biztosan 2 napos lesz. Azonban a 9.-et alapvetően még nem így szervezzük. Ha mégis szeretnétek ott aludni, mivel ez egy kemping, sátorban van rá lehetőség. Ennek külön költsége van, amiről a kemping oldalán tudtok tájékozódni, a helyszínen pedig ebéd előtt ebben az esetben regisztrálnotok kell. Ezt is jelezhetitek előre a jelentkezés során, igyekszünk így készülni ott is.

Meghoztuk a kedved? Regisztrálj!

Ha nem szeretnél lemaradni, a 9. Mentőmotoros Napra az alábbi linken tudsz jelentkezni:

REGISZTRÁCIÓ

Várunk szeretettel augusztus 13-án!

Rendezvényünk megvalósulását a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja. Köszönjük ezúton is!