Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

Támogass minket – nyerj egy mesekönyvet!

Villámjátékot hirdetünk Törökné Tenk Dórával közösen Adjukössze kampányunk támogatóinak!

Fotókkal illusztrált mentőmotoros mesekönyv a fa alá

Törökné Tenk Dóra neve mindenkinek ismerősen cseng, aki régóta követi a Magyar Mentőmotor Alapítvány életének alakulását – ő volt az az édesanya, aki elindította az eddigi legsikeresebb mentőmotoros gyűjtést. Miatta van velünk Balázs és CiLi mentőmotorunk.

Dorka mindig is nagyon pörgős volt, a mentőmotorok kezét pedig sosem engedte el teljesen.

Ennek köszönhetően a tavalyi évben megszületett a Gyógyító kalandok mesekönyv.

Ez a könyv egy sorozat, a Zimmezoom mesék része, egész pontosan annak második kötete. A sorozat mindhárom eddig megjelent kötete fotókkal illusztrált, realisztikus, mégis varázslatos világba kalauzoló mesekönyv, a Gyógyító kalandok pedig egy fogorvosi látogatás és egy biciklisbaleset utáni mentőmotoros helyszíni ellátás történetét meséli el.

Ebből a könyvből egyet nyerhet most valaki.

Meddig tart a játék?

A sorsolásban mindenki részt vesz, aki az Adjukössze felületén keresztül támogatta aktuális kampányunkat annak kezdete, és december 15. 19:59 között. Sorsolni december 15-én 20:00-kor, randomgenerátorral, az addig beérkezett támogatások rendszerkódja alapján fogunk.

Hogy kapja meg a nyertes a könyvet?

Az Adjukössze felületén van lehetőség egészen pontos adatokat is megadni (ehhez a támogatóknak regisztrálni kell), de emailcímet szerencsére mindenkihez kapunk. Ezen az e-mailcímen fogunk a nyertesünkkkel egyeztetni még a sorsolás utáni estén.

Ha megvan a postázási cím, oda vagy egy közeli Foxpost automatába Dorka fogja elküldeni a mesekönyvet, így az december 24-ig még meg kell érkezzen a fa alá.

Reméljük, ezzel mi is boldoggá tehetjük egy gyermek karácsonyát, így egy kicsit visszaadva valakinek abból az örömből, amit minden egyes támogatás beérkezésekor mi érzünk.

Ha nem nyerem meg a könyvet, azért hozzájuthatok valahogy?

Természetesen – a Zimmezoom mesék sorozat többi részéhez is. Ezt közvetlenül a szerzővel lehet egyeztetni. Bár a mentőmotoros a legcsodásabb és legszebb mesekönyv kétségtelenül 🙂 – a téli időszakban a legújabb kötet, a Téli kalandok is találó ajándék lehet. Persze ez csak egy tipp…

A nyereményjáték után is tart az adománygyűjtő kampány?

Idei Adjukössze kampányunk célja 2 150 000 forint összegyűjtése az Alapítvány támogatására, és ezt a célt január végéig lehet támogatni. A kampány során legalább az összeg 50%-át kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy biztosan megkapjuk azt, a 90% elérése esetén pedig sikeresnek számít a gyűjtés. Bízunk benne, hogy együtt ez is sikerülhet, és egészen a kampányidőszak végéig köszönettel fogadunk minden támogatást!