Köszönjük, ha minket támogatsz adód 1%-ával.
Adószámunk: 18019807-1-13

2023 – képgaléria

Október van, lezárult a 2023-as Önkéntes Mentőmotoros szezon. Még minket is meglep a visszaemlékezés, mennyi váratlan helyzetet hozott.

Mentettünk motorral és a Balatonon idéntől MTK-val, előadtunk konferencián, sokan voltunk ismét a Mentőmotoros Napon és a bátrabbak idén ott is aludtak. Tavaszi képzésünk már volt, az őszire – ahol nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai képzésre, de a szezon zárásaként jut idő csapatépítésre is – most gőzerővel készülünk.

Ezeken a képzéseken a szakmai program keretében a mentőmotorosok egyszemélyes protokolljainak oktatása mellett a mentőtiszti kocsin történő szolgálatteljesítéshez elengedhetetlen skillek is fókuszba kerülnek.

Vácon futott Tádé a nyári szezonban, így folyamatosan volt MTK-nk idén mindkét Bázisunkon, és idén folyamatosan volt rajtuk Lucas is végre. Forgattunk mentőmotoros kisfilmet, ami után forgattunk mentőmotoros nagy filmet is – ezt Szecso oldalán nézzétek meg, ha még nem tettétek!

Ilyen volt a 2023-as év, bár még van belőle majdnem három hónap, hoztunk nektek egy összefoglaló galériát – fogadjátok szeretettel!